Zaštita podataka

1. UVOD

HRVATSKI AKADEMSKI ATLETSKI KLUB (HAAK) Mladost, priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem Internet stranice www.haak.hr prikupi.

HAAK MLADOST prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. vođenje evidencije članstva, članarina i slično).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.haak.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

2. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali HAAK Mladost korištenjem www.haak.hr.

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima HAAK Mladost će koristiti samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

3. ČLANSTVO KLUBA

HAAK Mladost unutar svojih informacijskih sustava vodi evidenciju o članovima kluba, posjećenosti treninga te plaćenim i neplaćenim članarinama. Osobni podaci članova kluba te kontakt podaci služe za komunikaciju između kluba i polaznika. Niti jedan podatak članova kluba neće biti dijeljeni sa trećim stranama.

4. KOLAČIĆI

Kolačići (engl. cookies) omogućavaju HAAK Mladost prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na www.haak.hr (npr. na kojim dijelovima Internet stranice se korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće), koji se Internet preglednik (npr. Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) koristi i slično.

Kolačići su mali skup podataka poslan sa poslužitelja www.haak.hr na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Kolačići se također koriste za lakšu navigaciju kroz Internet stranice (npr. ne morate svaki put iznova unositi podatke za registraciju). Kolačići se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja www.haak-mladost.hr.

HAAK Mladost zadržava pravo korištenja kolačića na www.haak-mladost.hr no svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića uređivanjem/promjenama postavki u svom Internet pregledniku.

5. POVEZNICE

www.haak-mladost.hr sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, Twitter, Linedin, youtube). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako HAAK Mladost ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

6. DIGITALNI MARKETING

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane HAAK Mladost. Promotivni materijali podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).

Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

7. SIGURNOST

HAAK Mladost poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.
Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane HAAK Mladost, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

8. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

HAAK Mladost