Slatki problemi Mladosti

HALS, 3. kolo, 15.6.2017., Čakovec

Zapravo, kako prebaciti gotovo 100 ljudi iz Zagreba u Čakovec? Najveći bus, kombi i nešto roditelja i uspjeli smo! Od 460 prijavljenih svaki 6. je bio Mladostaš, a to je dalo i konkretne rezultate! Vidan napredak u kvaliteti i već prepoznatljivi mladi atletičari kojima se priključuju novi naša su perspektiva.

Gabriela Mijatović se spustila ispod 13 sekundi na 80 prepone 12.93 i na samo 15 stotinki od državne rekorderke Lucije Grd.

Sjajan je bio već poznati Matej Klarić na 100 m, ali iznenađenje na 100 prepone 2. mjesto iza opet našeg Gabrijela Fučka i uz svestranog novog Petra Zirduma i pouzdanog Juraja Žinića 1. mjesto u štafeti sa 8.32.

Na 60 m među više od 40 atletičara pobijedio je naš brand atletičar - Luke Trputac.

Tu je i Šime Jusup na 2. mjestu ali odličan na preponama. Standardno dobar Filip Sambol, ali dolazi nam i kvaliteta plus 2004. kod cura na 1000 m Blamža Grgić sa 3.20 min u prvoj utrci! I Jana Burek na 300 m sa 46 sekundi onako na ritam.

"Velesila" smo kod mladih Paula Plepelić u sprintu, dalju i štafeta; i Iva Jović.

Mlađi brat Luka Fučko u istim disciplinama, pa Arijan Mihaličić, standardne Barbara Cvetan, Julija Čižmešija, Ela Hudika, Ema Lovinčić i naravno u ovoj kratkoj analizi neke smo i zaboravili u cjelodnevnom atletskom blagdanu Tijelova i to ćemo ispraviti! Slatki problemi...

Eee… Tonka Kunac, nova nada Mladosti!

 

Video sadržaj