Sandra najbolja

Eto, prošli vikend, 10.kolovoza u subotu imali smo prilike uživati u odličnom rezultatu i, dakako, prvom mjestu naše Sandre Perković na ekipnom natjecanju 2.lige u Varaždinu. I Sandra je sama rekla da s pobjedničkim hicem 68.58 m sad sve sjeda na svoje mjesto, da su ovu godinu zbog datuma održavanja SP u Dohi odlučili drukčije raditi i pripremati se baš za SP, da zato nije bilo sličnih rezultata ranije u sezoni.

Više...

Klupske pripreme u Mrkoplju!

Mladostaši će vrijeme od 21. kolovoza do 4. rujna provesti na klupskim pripremama u Mrkoplju. Tko ne zna, Mrkopalj je udaljen cca 120 kilometara od Zagreba, prema Rijeci, a trenirati se može na nadmorskim visinama i do 1000 metara. Smještaj je omogućen u hostelu Skijaški dom, u blizini kojega se već grade osnovne atletske površine za trening. Trebala bi to biti odlična odskočna točka za natjecanja koja dolaze pod kraj sezone, ali i za što bolji rad općenito, posebno ubuduće. Neka su od tih natjecanja ove godine, primjerice kadetski kup, izborna za sastavljanje hrvatske reprezentacije, pa je nužno biti što bolji kad je to najpotrebnije. Kako je u klubu već najavljeno, kategoriziranim sportašima HAAK Mladost će pomoći u svakom pogledu oko odlaska na pripreme, no svakako se svi koje treneri preporuče još jednom trebaju javiti direktoru i glavnom treneru Franji Pavloviću oko detalja, budući da će pripreme biti organizirane u dvije smjene, od 21.kolovoza i od 28.kolovoza.

Više...

Prvenstvo Hrvatske - Arnovo srebro!

Varaždin se sprema za veliki događaj, domaćinstvo Ekipnog europskog prvenstva, 2.liga, za vikend 10/11.8. Sukladno tome, kao proba je održano domaće prvenstvo. Naš je klub bio malobrojan, jer nemamo toliko seniora, no rezultati uopće nisu loši. Uostalom, s jednim srebrom Arna Markovića u bacanju koplja Mladost je na diobi 14.mjesta poretka uspješnosti po broju osvojenih medalja! Najviše zlata uzeli su članovi Dinamo-Zrinjevca (10 zlata, 7 srebra, 3 bronce), ispred Agrama, koji ima ukupno više medalja (9-11-9).

Više...