Slijedi jaki Mladostaški vikend!

Bogat vikend je pred atletičarima HAAK Mladost.

SPLIT, 25. veljače 2017., Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske

S nestrpljenjem očekujemo Zimsko bacačko prvenstvo u Splitu, u subotu 25. veljače i prvi nastup Sandre Perković u 2017.godini. Sandra već godinama nakon Splita tradicionalno zasjedne na prvo mjesto svjetskih ljestvica. Uz nju, nastupit će ciijela klupska bacačka krema, sve odreda kandidati za medalje: Eva Mustafić – kladivo, Iskra Kralj – koplje, Marija Balenović – kugla i kladivo, Arijan Tiku – kugla i disk, kopljaši Saša Milošević, Leon Koražija, Arno Marković, Leon Tonković, Davor Kuna i Petar Rajković – kugla.

Polazak iz Zagreba je u petak oko 14 h, smještaj smo osigurali u hotelu "Alkar" u Sinju, a nastup je u subotu. Sretno! Treneri koji putuju u Split su Edis Elkasević, Saša Milošević i Franjo Pavlović.

RIJEKA, 25. veljače 2017., Prvenstvo Hrvatske u dvorani, mlađi kadeti

Čekamo startne liste, ali ćemo sa dvadesetjednim atletičarem i 4 trenera biti najbrojnija ekipa – uz domaćina Kvarner. Očekujemo dobre nastupe. Nadamo se da će poneka medalja uljepšati nastup našeg kluba. Treneri koji će pratiti mlađe kadete su Luka Aračić, Dalia Janić, Boris Škubonja i Ivan Pucelj. Polazak je zajeničkim autobusom u 9.30 sa ŠRC MLADOST, a povratak isti dan oko 22 h.

BEOGRAD, 25. veljače 2017., Prvenstvo Balkana

Prvenstvo Balkana u dvorani održat će se ovaj vikend kao uvertira za Europsko prvenstvo koje će se održati u istoj dvorani od 03. do 05. ožujka 2017. Naš Zvonimir Ivašković nastupiti će na 60 m i sa ovogodišnjih 6.81 nadamo se medalji i potvrdi norme od 6.73 koju ima od prošle godine za EP.
Na pripreme u Beograd putuje i Mateo Ružić s dosta optimizma poslije osobnog rekorda 46.74 iz Linza i norme za Europsko prvenstvo na 400 m.
Mateo Ružić, u petak ujutro 3. ožujka 2017. nastupa na EP u kvalifikacijama, istog dana popodne (nadamo se) u borbi za finale. Finale je na rasporedu u subotu 4.ožujka 2017.

Video sadržaj

Najava – zimsko bacačko prvenstvo 2017. HAAK Mladost Zagreb