PH u dvorani za mlađe seniore

Zagrebačka dvorana unijela je živost u atletsku sezonu i klubove, pa je i mlađe seniorsko prvenstvo, održano 18. siječnja samo potvrdilo da je dvorana bila više nego potrebna. Mladostaša nije bilo puno, a srebro Ariana Tikua klub je plasirala na 13. mjesto ukupno, iza vodećih članova Agrama.

Više...

Kakvi organizatori! najbolji!

Nije tajna da su natjecanja koja organizira HAAK Mladost vrlo rado posjećena. Topla atmosfera, tečnost provedbe i pokoji sendvič i sok, to je formula uspjeha. I u subotu, 8. veljače organizirali smo Dvoransko prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje, a dan kasnije i za mlađe kadete i kadetkinje. 

Više...

Dvorana mlađim juniorima

Blagodati zagrebačke atletske dvorane na Velesajmu višestruko se vraćaju. Održano je mlađejuniorsko državno prvenstvo u organizaciji Agrama. Zanimljivi rezultati naših natjecatelja, na primjer čak su trojica istrčala 60 metara u istom vremenu, a dvojicu ni tisućinke nisu mogle razdvojiti, pa su podijelili 24. mjesto. Ipak, zbog medalja Nike Brajković Kvesić, Inge Rušanac i Grigora Stojakovića, Mladost je zauzela ukupno 15. mjesto na ljestvici koju predvodi ASK iz Splita.

Više...